fredag 22. juli 2016

Sommerhvile

 Hei!

Jeg har vært så giddalaus i det siste. Jeg har ikke vært sånn veldig spesielt sliten, men bare litt lei liksom... Så da i stedet for bare å gå rundt og tenke på alt jeg burde gjøre og få gjort, så prøver jeg å legge vekk alt det som det ikke haster med å få gjort og ta det litt mer med ro, gi meg selv- kroppen og sinnet plass til å ta det med ro. Det er ikke så lett, men når man først gjør det er det ganske deilig. Jeg har tro på at kroppen forteller hva den har behov for, og derfor tror jeg at kroppen min har behov for en liten pause et par dager nå. Og når jeg kjenner at jeg kjeder meg, da er kroppen klar til å yte mer igjen.


Jeg syns det er deilig å sitte ute i skyggen nå i disse varme sommerdager. Jeg er veldig var på støy og høye lyder, og det plager meg veldig. Jeg opplever det meste som bråk og det er et stort irritasjonsmoment i livet mitt. Da er det godt å ha noen hjelpemidler å benytte meg av. Jeg har et par hodetelefoner fra BOSE, og de demper mye lyd i seg selv, i tillegg har de en knapp på siden som man slår på for å redusere støy. Jeg er kjempeglad i dem! Jeg hører på musikk og podcaster med dem og det blir så bra lyd og demper det meste av utvendig støy. Av og til bruker jeg dem som hørselvern, uten noe lyd, bare for å dempe lydene rundt meg. Så her om dagen satt jeg ute med BOSE hodetelefoner, leste og drakk iskaffe.
Jeg har de siste ukene laget veldig mye forskjellig mat. Mange fermenteringsprosjekter ol. Jeg kjenner at jeg er litt lei av å lage mat, men det går nok fort over. Så da lager jeg veldig enkel mat og enkle måltider uten så mye styr. Som f.eks. noe så enkelt som hjemmelagde knekkebrød med smør, hardkokt egg(med litt bløt plomme), alfalfaspirer og litt ruccola, paprika og agurk til. Alfalfaspirene har jeg spiret selv, men det er så enkelt og greit at det blir jeg ikke lei av.

  
Nyt sommerdagene alle sammen! 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar